Kollase Särgi Jutud #14: pikk paus jälle läbi; spordist, muusikast ja ajakirjandusest; ref life; ennustame

 Tervitus sõbrad!

Rõõm on üle pika aja jälle midagi ka siia kirjutada. Mulle hakkas see kolme nädalane periood tegelikult väga meeldima, sest jälle on situatsioon, kus rääkida oleks päris palju ja viimasel ajal on juba isiklikult mulle kirjutatud, et kuule Gert, sa ju võiksid sellest ka rääkida. Tore, et hakkame jõudma selliste asjade juurde neljateistkümnenda postituse juures, sest tõesti suur rõõm on, kui rahvas hakkab soovima asju, mis vajaks arutamist. Kuna tänaseks on mul teemad juba ammu välja valitud, siis ehk järgmine kord saan ka arutada neid asju, mida sõbrad ja kõik teised soovitanud on. Aga kui mõtteid kellegil on, siis alati võib mulle julgelt ükskõik kuhu kirjutada, võtan vastu kõik sõnumid ja proovin neile ka nii kiirelt kui võimalik ka vastata. Vot aga selline oli tänane sissejuhatav osa, muidugi tuleb väga põnev see postitus, sest hakkasin sellele postitusele ettevalmistusi tegema juba mõned päevad tagasi. Vaatame siis, mis tänasest välja tuleb.


Mis toimus & ref life

Tegelikult ma ei teagi kust nüüd alustada...aga eks ikka Lasnamäelt, kus sain eelmise blogi avaldamise hetkel terve oma nädalavahetuse veeta seoses kohtunikutööga, üpris omapärane kogemus, sest varasemalt ei olnud mina nii külmas saalis veel mänge tegema pidanud. Samas sain kuus väga erinevate kulgudega mängu, millest üks vääris erilist tähelepanu. Ehk pühapäevane poiste U14 mäng, mis oli täitnud saali publikuga, julgelt kuskil 60 inimest oli vähemalt saalis. Ja kohtusid siis U14 karikafinalistid omavahel, kus Rimi(mitte see poekett) võistkond oli saavutanud vahepeal juba 17 punktilise eduseisu, mis lõpuks mängiti hoopis kolme punktiliseks kaotuseks. Väga korralik pühapäeva lõuna, sellise thrilleri näol. 
Aga sealt edasi tuli juba tavaline töönädal, kuid reedel kutsuti mind vilistama rahvusvahelist tüdrukute turniiri, kui vilistasin siis U12 vanuseklassi mänge, mida ma muidu ei vilista, sest need on mu noortematele kollegidele aga rahvusvahelisel tasemel võin seda teha küll. Iseenesest ei midagi keerulist. 
Laupäeval tegin samuti ühe U16 poiste mängu Viimsis ja õhtul ootas mind suur firmapidu Noblessneri Valukojas, millest räägin järgmises segmendis. 
Pühapäev võiks öelda, et oli pooleldi peaparanduse päev kui nii öelda aga mind ootas Saku ja U18 mäng, mis oli üllatavalt lihtne ning erilist pingutust ei vajanud. 
No ja siis tegime ju tööd eksole, enam ei ole see saladus, mis tööd ma teen, ma töötan Baltikumi suurima ravimite hulgimüüja Tamro Eesti lao väljastuses, tegelen ravimitega ehk minu südametunnistusel on see, et kõik apteekide ravimid saaksid paigutatud õigetesse piirkondadesse, et järgmisel päeval oleks ravimid õiges kohas. 
Reedel kutsuti mind jälle enne tööd tegema paar rahvusvahelist vile jälle Õismäel kui vilistasin siis U13 tüdrukute turniiri, kus satsid olid kokku tulnud Lätist, Soomest ja Eestist muidugi ka. Laupäeval tegin ka veel ühe U16 poiste mängu Mustamäel ja ülejäänud nädalavahetuse veetsin koos oma parima sõbraga, kellega sai minigolfi mängitud ning lisaks veel süüa tehtud ning tunde Playstationi ees samuti.
Ja no kuni tänaseni kõik ikka vanaviisi, sest tööl oli vaja käia, kodus veedetud aeg läks pigem rohkem puhkamisele, millal veel siis puhkad kui mitte enne tööd. Vot aga nüüd siis vaatame edasi, mis edasi toimuma hakkab ;)

-väike foto ka Play Arena nädalavahetusest

Firmapidu Noblessneris!

Osalesin ka siis enda esimesel firmaüritusel, mis oli kohe uhkelt gala formaadis, kui minu praegune töökoht Tamro tähistas koostöös Benu Apteegiga oma Uusaastapidu. Pidu toimus Noblessneri Valukojas, väga vinge koht, kindlasti soovitan sinna kõigil minna, kes vähegi saab, tegemist on väga toreda kontserdi ja ürituste kohaga. Aga see selleks, kohale jõudes pärast oma riideid ära pannes suunati kohe pokaali võtma ja fotoseinale, pärast mida pidi klaasid suurte ülemustega kokku lööma. Siis tuli leida oma laud, kus meeldivalt kolleegidega õhtut veeta. Laual oli alguses mõned suupisted ja punane ning valge vein, mida valati välja seal päris korralikult. Siis üritus algas, õhtujuhid olid ühed Eesti vägevaimad saatejuhid Jüri Butšakov, Piret Laos ja Robert Rool. Alustati seal auhindade jagamisega, siis toodi lauda soe toit, menüüs olid gurmee kartulid, liha ja erinevad salatid, trummi mängis Siim Koppel, siis esines Tanja, pärast mida hakati mängima Rooside Sõda, mis meeldis mulle kõige rohkem, sest nii mõndagi huvitavat sai teada. Peale seda hakkas esinema Koit Toome Band, mis ajas ka mind tantsulavale, peale tema esimest setti sai torti ja kohvi, mis kulus ära, et veel lisaenergiat saada. Pärast Koidu teist setti, hakkas DJ puldis mängima legendaarne Allan Roosileht, kes mängis just minu kõige lemmikumat muusikažanrit retrot. Üli mõnus õhtu kolleegidega, apteekrite ja muude tegelastega, kellega õhtut sai nauditud ning meeldejääv sündmus aasta algusesse kulus ära küll. Siit see vana hea vanasõna ,,Enne töö, siis lõbu."

Jalkahooaeg saab alguse!

No nii, lõpuks ometi, pikk ootus saab läbi, ning vaikselt võib uue Macroni kohtunikuvormi kapist välja võtta, sest uus hooaeg koputab uksele. Vägev on veel see, et hooaega alustan tõeliselt vingelt, sest saan teenindada kahe Premium Liiga võistkonna Taliturniiri mängu. Võiks öelda, et ühe regionaalkohtuniku unistus on ju ühel päeval Premium Liigat teha ja väike samm selleks saab astutud. Mis siis, et tegemist on Taliturniiri mänguga, mida kasutatakse hooaja ettevalmistuseks, siis väikese Premium Liiga taseme kogemuse saab kätte. Mina ootan iga tahes väga seda mängu ja kui oma silmaga soovite ka seda näha, siis see võimalus on tullagi täna(blogi avaldamise päev 11.02) Lillekülla EJL Jalgpallihalli, kus kell 20:00 panevad palli mängu FC Kuressaare ja Paide Linnameeskond. Mängu kannab üle ka SoccernetTV.
No ja kui seekord ei jõua, siis teine võimalus on juba järgmisel laupäeval, kui teenindan ka kahe Esiliiga võistkonna Taliturniiri mängu aga sellest siis kui on õige aeg või väike vihje spordirubriigis. Emotsioonid järgmises blogis!


Ajakirjannikuna teine rahvusvaheline mäng soolas!

Jah, nii on, pühapäeva õhtul väisan ma Unibet Arenat, kui Eesti rahvusnaiskond mängib tugeva Kreekaga, kes on oma koha juba EM-finaalturniirile taganud. Vägev näha, kuidas rahvusnaiskond suurel Unibet Arenale hakkama saab, okei saal tehakse muidugi natukene väiksemaks aga see hoone väärtust ei langeta. Niiet, vaatame, mis sealt välja tuleb ning kellega ma jutule saan. 

TOP10: Eesti laulu eri!


Seekord tuleb siis Eesti laulu TOP10 vähe teistmoodi. Nagu finaalis kohtunikud jagavad punkte 1-12. punktini, siis mina teen samamoodi, ehk ehitan punktidele oma pingerea. Kuna finaali pääsesid 12 laulu, siis on loogiline, et kaks laulu jäävad tabelist välja, mis siis ei kõlba üldse minu arust Eurovisioonile. Tuleb lihtne ja konkreetne, mingit oma arvamust ma ei hakka lisama, sest punktid panin puhtalt kuulamise pealt.

1p Janek "House of Glass"
2p Ollie "Venom"
3p Anett x Fredi "You Need to Move On"
4p Mia "Üks samm korraga"
5p Sissi "Lighthouse"
6p Inger "Awaiting You"
7p M Els "So Good (At What You Do)"
8p Alika "Bridges"
10p Bedwetters "Monsters"
12p Meelik "Tuju"

UEFA Meistrite Liiga, Euroopa Liiga ja Konverentsiliiga eri! ENNUSTAN 1/8-finaali edasipääsejaid

Uuel nädalal hakkab siis Euroopa jalgpallis nn sõelmängud, kui Meistrite liigas, Euroopa liigas ja Konverentsiliigas toimuvad esimesed ringid kaheksandikfinaalides. Siin kohal panin ka paika kõikide liigade edasipääsejad, kes võiks siit veerandfinaalidesse edasi minna. Minu Instagramil tasub silma peal hoida, sest tulevad jälle ,,Who you got?" hääletused, kus oma eelistusi saate jagada. Meistrite liigas tulevad kõikidel mängudel storyd, Euroopa liigast ja Konverentsiliigast valin välja nädalas kaks vastasseisu, kus sama hääletuse ka teen. Aga nüüd siis see nimekiri tuleb, rohelises värvis on see võistkond, kes võiks minu arust edasi pääseda ja punases see, kes peaks kaheksandikfinaalidega piirduma. Siin nad on!


UEFA Meistrite Liiga: 


RB Leipzig VS Manchester City

Frankfurt Eintracht VS Napoli

Club Brugge VS Benfica

Dortmund Borussia VS Chelsea

Liverpool VS Real Madrid

Inter Milan VS Porto

AC Milan VS Tottenham Hotspur

Paris Saint Germain VS Bayern München


UEFA Euroopa Liiga: 


Barcelona VS Manchester United

Amsterdam Ajax VS Union Berliin

Torino Juventus VS FC Nantes

Bayer Leverkusen VS AS Monaco

Lissabon Sporting VS Midtjylland

Sevilla VS PSV Eindhoven

Shakhtar Donetsk VS Stades Rennais

RB Salzburg VS AS Roma


UEFA Konverentsiliiga:


Qarabag VS KAA Gent

SC Braga VS Fiorentina

Trabzonspor VS FC Basel

AEK Larnaca VS Dnipro-1

Rooma Lazio VS CFR Cluj

Tiraspol Sheriff VS Belgrad Partizan

Bodo/Glimt VS Lech

Ludogorets VS RSC Anderlecht


SPORT: Uus hooaeg ja play-off hakkavad kuklasse hingama


Spordis nagu öeldakse, et pallialadel loetakse tibusid kevadel, siis ega see kevad enam kaugel ei ole. Kalev/Cramo sai hakkama väga vägeva saavutusega, kui FIBA Europe Cupil jõuti kaheksa parema sekka, mida Eesti klubid on varemgi teinud, kuid viimasest korrast on möödas juba päris pikka aega. Saab näha, kuidas Kalev/Cramo veerandfinaal Bambergi vastu välja tuleb, kuid lootust on, et poolfinaal võiks terendada küll. Aga muudel aladel ka tähtsad mängud ees, võrkpallis hakkab Balti Liiga põhiturniir läbi saama ja jalgpallis taliturniir lõppeb ning juba kahe nädala pärast mängitakse Paides välja Superkarikas. Lisaks ootab ka korvpallis ees koondisepaus, kus Eesti koondis saab MM-valiksarjas rinda pista veel Rootsi ja Sloveeniaga. On aeg teha jälle reklaami siis tähtsaimatele Eesti võistkondade tulevastele mängudele järgmise kahe nädala jooksul.

Jalgpall:
Taliturniir: 11.02 20:00 @EJL Jalgpallihall FC Kuressaare- Paide Linnameeskond TV: SoccernetTV
Taliturniir: 18.02 17:15 @EJL Jalgpallihall Tallinna FC Flora U21- Ida- Virumaa FC Alliance
Naiste Taliturniir: 22.02 19:30 @EJL Jalgpallihall Tallinna FC Flora- Saku Sporting

Korvpall: 


Naiste Rahvuskoondis: 12.02 18:00 @Unibet Arena Eesti- Kreeka TV: Inspira. Delfi TV

PAF Liiga: 14.02 19:00 @Tartu Ülikooli Spordihoone Tartu Ülikool Maks&Moorits- Pärnu Sadam TV: Delfi TV

PAF Liiga: 15.02 18:30 @TalTechi Spordihoone TalTech/Optibet- KK Viimsi/Sportland TV: Delfi TV

PAF Liiga: 17.02 19:30 @Rakvere Spordihall BC Tarvas- BC Kalev/Cramo TV: Delfi TV

PAF Liiga: 18.02 17:00 @Märjamaa Spordihoone AVIS UTILITAS Rapla- TalTech/Optibet TV: Delfi TV

PAF Liiga: 18.02 17:00 @Forus Viimsi Spordikeskus KK Viimsi/Sportland- Pärnu Sadam TV: Delfi TV

PAF Liiga: 18.02 17:00 @Keila Tervisekeskus KK Keila- Tallinna Kalev/Audentes TV: Inspira, Delfi TV

Meeste Rahvuskoondis: 24.02 17:00 @Unibet Arena Eesti- Sloveenia TV: TV6, TV3Sport


Võrkpall:


Balti Liiga: 18.02 17:00 @Pärnu Spordihall Pärnu VK- Selver/TalTech


Selline ta siis täna sai. Oli jälle tore natukene kirjutada ja rääkida toimuvast. Tulemas on ka sõbrapäev, kus ma kutsun ülesse kõiki siis oma sõpru meeles pidama. Iga uus idee, mis tuleb, siis sellest võib mulle julgelt märku anda kõikides kanalites, mis on ka siin blogi all leitavad. Järgmine kord kohtume ilmselt kas 25 või 26 veebruar, kus on uued teemad ja teeks väikese eelvaate algavale Premium Liiga hooajale. Tasub silm peal hoida, sest kolme nädalasest blogipostituste vahest sai hetkeks kaks nädalat, nagu mainisin, seda vaid hetkeks ;)

Seniks olge tublid, olge sõbrad ja hoidke üksteist!

KUI Tahad näha, millega tegelen väljaspool blogi, siis hakka mind jälgima sotsiaalmeedias:
Instagram: @gert.kaaramees
Laagri hirm Instagramis: @duracell.the.rabbit
Facebook: Gert Kääramees
Snapchat: gert.kaaramees
BeReal: gert.kaaramees
E-mail: gert.kaaramees@mail.ee

#töökäib #kollasesärgijutud
G.K









Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

Kollase Särgi Jutud #17: Uskumatud nädalad! ; podcasteri elu

Kollase Särgi Jutud #16: räägin tulevasest podcastist, reis Narva, grusiinid on ägedad tegelased, uskumatult hullud kolm nädalat

Kollase Särgi Jutud #8: mis toimus?; ref life: hooaja lõpp; TOP10 on tagasi; iga asi saab ükskord läbi; sport!; Jalka MMi ENNUSTUSMÄNG!