Kollase Särgi Jutud #8: mis toimus?; ref life: hooaja lõpp; TOP10 on tagasi; iga asi saab ükskord läbi; sport!; Jalka MMi ENNUSTUSMÄNG!

 Tervitused sõbrad!


Külm ja vihmane sügis on kätte jõudnud ega ma usun, et see esimene lumi ka enam kaugel ei ole. Õnneks see kõik ei sega tänast blogipostitust üldse. Ma usun, et täna jällegi ei peta teie ootusi aga seekord on vähe teised teemad, sest see vägev sünnipäevapidu, mille pärast eelmine blogi huugama läks on nüüdseks juba möödanik ja tore asi mida pikka aega omakeskel meenutada, siis seekord ehk kutsub ligi juba 20. novembril algava Jalka MMi ennustusmängu välja kuulitamine. Vot nii aga alustame tänast värki nüüd!

Mis toimus?

Ütleme nii, et kui väga aus olla, siis olid päris igavad nädal ja 5 päeva. Enamus ajast kulus ära töö peale, siis sai natukenegi rohkem puhatud ja sõpradega aega veedetud. Üle pika aja oli üks vaba laupäev mul, mis tähendas, et olin terve päeva kodus ega liikunud mitte kuhugi. Viimane topelt mängupäev oli pühapäeval, kui olin hõivatud Männikul ja Tabasalus. Kolmapäeval oli rõõm käia raporteerimas Sütiste metsa sees mänginud TalTech/Optibeti ja Tallinna Kalev/Audentese kohtumist. Üks seiklus sai ka reedel otsa, mis tähendab, et vähe märgiline see periood ikkagi oli aga ei ole midagi teha, elu läheb edasi uute väljakutsetega. Sellest kõigest ka natukene blogi all pool. Kõige huvitavam sündmus ehk sel perioodil oli blogile eelneval õhtul TalTechi Spordihoones, kui käisin abistamas kohtunikuna TalTechi Rektori karika ÖÖkorvpalli turniiril, mis oli päris äge kogemus. Niiet eriti huvitav see periood ei olnud aga mõnes mõttes märgiline küll, miks seda juba siis loe edasi ;)

Ref life: viimane topelt mängupäev, hooaja lõpp?

Tõesti suure tõenäosusega oli eelmisel pühapäeval minu kolmas järjestikuline topelt mängupäev ilmselt ka selle hooaja viimane. Too pühapäev oli päris huvitav, sest sain ühe vägevaima II liiga mängu osaliseks sellel hooajal, kui mängu oli kõik 90min väga huvitav ja mõlemad võistkonnad lõid omale palju olukordi. Räägin siis Männikul toimunud Nõmme United U21 ja FC Kose mäng, mis lõppes küll 3:2 Nõmmekate võiduga aga Kose ärkas teisel poolajal ülesse ja mängu oli rohkem kui arvata oleks osanud. Teine mäng Tabasalus oli ka väga huvitav, tunnistan mitte nii huvitav aga tüdrukute jalka kohta oli mängu küll, mis siis, et Tabasalu esimesel poolajal asjad paika pani. Lõppseisuks jäi Tabasalu tüdrukutele 4:2. Ilm oli päris krõbe aga õnneks on Tabasalus kohtunike riietusruumis olemas selline asi nagu saun, mis oli pärast mängu parim asi, mida tol hetkel tahta võisid. Päris läbi siiski ei pruugi see aasta veel midagi olla, sest blogi avaldamise päeval teenindan sõpruskohtumist Laagri Arenal ja ehk lastakse peale ka detsembris Kalevi Spordihallis toimuvale Aastalõputurniirile ;)
Küll aga need mängud võisid olla selle hooaja viimased ametlikud mängud, mis tähendab, et võib hooaja kokkuvõtteid teha aga mitte täna, vaid teeme seda järgmine kord #9 postituses, sest mine sa tea, mis veel juhtuda võib. 
Ja teie rõõmuks ei kao ref life kuhugi, sest ta jääb siia alles, ühel teisel ägedal põhjusel, millest kuulete juba järgmises rubriigis.

Üks matk sai läbi aga teine hoopis alguse

Vot nii kurb tõdeda kui ka ei ole, siis minu matk Tuule juures saab otsa. Otsus ei ole minupoolne, vaid pigem on süüdlane selles ilm, mis iga päevaga järjest külmemaks hakkab minema ja kõrgematelt inimestelt tuli otsus hooaeg lõppenuks kuulutada ning seega saab minu töö nende juures otsa. Tegemist oli väga ägeda kollektiivi ja Tuul üldse on nii äge tõuks, et ma ei jõua seda ära kiita. Natukene kahju on, et uued sõbrad keda leidsin, et nendega ei saa tihedamalt enam kokku aga see on elu, peab edasi minema ja mine sa tea, mis edasi ees ootab. Panen ka ilmselt mingi hetk kokku ühe video juhtumistest tööl, niiet, sealt on mida näha ja naerda saab ka. Aga on selge, et seda kusagil avalikult ei jaga, kuid kui video valmis, siis saan usaldusväärsetele isikutele seda videolinki jagada. Ülimalt äge aeg oli, andsin enda väikese panuse keskkonnale ja sellepärast soovin Tuulele tulevikuks ainult edu ja õnnestumisi tõukside maailmas. Mine sa tea, äkki kevadel näeme jälle ;) P.S: Tegelikult juba 16.novembril, siis on Tuule tänuüritus :)
Aga see Tuule matk sai otsa, siis blogi avaldamise päeval hakkas uus matk pihta. Nimelt tegin/teen(loe kuidas tahad ;)) Sakus oma esimese ametliku mängu korvpallikohtunikuna. See matk saab olema päris põnev, sest olles ise olnud 12.a mängu juures, teades reegleid nagu oma kõiki sõrmi, inimesi jne, siis olla uues rollis, kohtuniku, mitte mängijana, kes muidu päris häälekalt andis kohtunikele nende eksimustest märku, kuidas läheb siis nüüd kui mulle võidakse sama tegema hakata. Sellel põhjusel saab ka oma jätku ref life rubriik, kus hakkan siis rääkima elust korvpallikohtunikuna. Töö käib edasi!
Aga mis saab edasi, millega talvel tegelen, siis võtan hetkel natuke nüüd enda akude laadimiseks väikese puhkuse ja siis vaatame edasi, mis pakkumised laual on. Olge mureta, passiivseks ma ei muutu.

-Meenutamaks Tuule seikluseid...

TOP10: 2022.a ägedaimad mängud, mida mina olen teenindanud

TOP10 on tagasi! Paar blogi pausi ja TOP10 tagasi oma endisel kujul, täna hakkame hooaja lõpu puhul lahkama 2022.a ägedaimaid mänge kuhu mina määrati. Kirjeldan iga mängu all, mis oli minu roll ja miks too mäng oli sel aastal just TOP10 vääriline. Sõidame!

10. U17 Eliitliiga Esiliiga 2.aprill Nõmme Kalju U17-Viljandi JK Tulevik U17
Roll: peakohtunik
Põhjus: Esimene ametlik mäng peakohtunikuna jalgpallis

9. II Liiga 29.mai FC Hiiumaa ja Läänemaa JK II- Pärnu JK Vaprus U21
Roll: 2.abikohtunik
Põhjus: Mäng kodusaarel ja üldse levinud teadmine, et pole õige kohtunik, kui hooaja jooksul korra saarel vilistamas pole käinud.

8. III Liiga 9.mai Pärnu JK Poseidon- Tallinna FC Flora IV
Roll: peakohtunik
Põhjus: Esimene mäng peakohtunikuna meestetasemel.

7. III Liiga 22.mai Tallinna AS Cosmos- Tallinna SC REUnited
Roll: 2.abikohtunik
Põhjus: Esimene ametlik 8,4 hinne vaatlejalt mängu eest

6. Naiste Meistriliiga 25.september Saku Sporting- Tallinna FC Flora
Roll: 1.abikohtunik
Põhjus: Eesti ägedaim naistejalka vastaseis ja jälle telemäng

5. Tipneri Karikavõistlused 24.august Tallinna FC Zenit- Viljandi JK Tulevik
Roll: 1.abikohtunik
Põhjus: Esiliiga satsi karikamängu teenindamine 

4. II Liiga JK Tabasalu U21- Harju JK Laagri U21
Roll: 1.abikohtunik 
Põhjus: Hooaja kõige raskem mäng aga esimene 8,5 hinne vaatlejalt. 

3. Naiste Meistriliiga 19.juuni Tallinna FC Flora- Tallinna JK Kalev
Roll: 2.abikohtunik
Põhjus: Parimad sõbrad nägid oma silmaga minu meistriliiga debüüti ja esimest telemängu kohtunikuna

2. Esiliiga B 1.september JK Tabasalu- JK Tallinna Kalev U21
Roll: 2.abikohtunik
Põhjus: Debüüt Eesti mõistes TOP liigas(tugevuselt kolmas liiga)

1. Tipneri Karikavõistlused 23.juuli Tallinna FC TransferWise- Tartu JK Tammeka
Roll: Peakohtunik
Põhjus: Au vilistada väljakukohtunikuna Premium liiga võistkonna karikamängu. Jällegi debüüt karikavõistlustel. 

NB! KUI SUL ON MÕNI TORE TOP10 IDEE, MIS VAJAKS KINDLASTI MENETLEMIST, SIIS ANNA MULLE SELLEST MÄRKU!

JALKA MMi ENNUSTUSMÄNG!

No nii, kuna ligi 30 inimest andsid Instagramis märku, et nad on huvitatud minu JALKA MMi Ennustusmänguga liitumisega siis mäng tuleb ka. Liigaga saavad liituda kõik, nii eksperdid kui ka jalkavõhikud, kes matsu ei jaga aga paaris nupuvajutuses on väga osavad. MM ise hakkab 20.novembril Kataris. 

Reeglid on väga lihtsad #kollasesärgijutudliiga:
-Mine lehele: https://mm2022.soccernet.ee/tulemuse-ennustus/mm2022/ennustus/sobraliigad
-Logi sisse kas enda Facebooki, Soccernet.ee. Google või Twitteri kontoga
-Vajutades ..Sõbraliigad´´ nupule
-Sisene sõbraliigasse koodiga: ,,kt46rpbino´´
-Jaga koodi ka oma sõbrale ning kutsu tedagi minu liigaga liituma!
-Pane enda tulemuste sisestamise jaoks enda eesnimi ja perekonnanime esimene täht (nt: Gert.K)
-Süsteem on väga lihtne, pead valima, kes võidab mängu või mäng jääb viiki. Iga õigesti pandud tulemuse eest teenid 3 punkti. Valesti pakkumisel ei kaota punkte ega ei teeni juurde ka :)
-Oota märguannet minu Instagrammis kui ennustusi saab tegema hakata
-Küsimuste korral kirjuta julgelt mulle ükskõik millisesse sotsiaalmeedia platvormi ;)
-Have fun ja palju edu!

Auhinnad on ka TOP3le ja päris korralikud auhinnad, nendest juba siis kui õige aeg käes. Mina mängin ise ka kaasa, proovige siis ka mulle pähe teha! Niiet liituge liigaga enne kui on hilja!

SPORDIST!

No nii, see aeg on käes! Jalka hooaeg Eestis saab otsa, MM hakkab, kossus tihedad mängud käivad, viimased mängud enne koondisepausi on veel ees ja ega võrkpall ja muud spordialad ei väsi üllatamast. Aga nagu ikka siis jälle kerge reklaam spordisündmustele, millele tasub silm peale visata ;)

Jalgpall:
Premium liiga: 06.11 17:15 @Paide Kunstmuruväljak Paide Linnameeskond- Nõmme Kalju TV: ETV2
Esiliiga: 07.11 19:00 @Laagri Kunstmurustaadion Harju JK Laagri- Pärnu JK TV: SoccernetTV
Tipneri karikavõistlused 1/8.finaal: 09.11 19:00 @Paide Kunstmuruväljak Paide Linnameeskond- JK Tallinna Kalev U21 
Premium liiga: 12.11 14:00 @A.Le Coq Arena Tallinna FC Flora- Tallinna FCI Levadia TV: ETV2
Esiliiga: 13.11 12:30 @Sportland Arena Tallinna FC Flora U21- Harju JK Laagri TV: SoccernetTV
Esiliiga B: 13.11 12:30 @Lasnamäe Spordikompleksi kunstmurustaadion FC Tallinn- JK Tabasalu
Meeste A-koondise Balti turniir: 16.11 19:00 @Riia Läti- Eesti

Korvpall:
Meeste rahvuskoondis/FIBA World Cup qualifiers: 11.11 19:00 @Saku Suurhall Eesti- Rootsi TV: TV6 ja TV3Sport
Meeste rahvuskoondis/FIBA World Cup qualifiers: 14.11 18:30 @Espoo Soome- Eesti TV: TV6 ja TV3Sport

Võrkpall:
Balti liiga: 09.11 19:00 @TalTech Spordihoone Selver/TalTech- Võru Barrus VK 

Ralli:
WRC Jaapani ralli: 10.11-13.11 @Jaapan TV: WRC+, TV6 ja TV3Sport

Paneme ühe eesmärgi!

No nii, kuna blogi on loetud juba üle 750 korra, siis teen ühe nalja ära, et kui saame enne #11 blogi 1000 lugejat kokku, siis teen Instagramis loosi, kus läheb mängu Kollase Särgi Jutude special merch või midagi ainulaadset, mida ilmselt kellelgi teisel ei ole. Niiet. nüüd on kõik teie teha, et see eesmärk täituks!


Aga aeg on tänaseks lõpetama hakata, sai jälle päris palju jauratud ning kõike ka põhjusega. Aga tehke siis nii nagu palusin, liituge minu Jalka MMi ENNUSTUSMÄNGUga. usu, sa ei kahetse seda :)
Üritame selle blogiga ka teha sama palju lugejaid kui eelmisega ning olge head, kutsuge sõpru ka ligi, sest ma tean, et nad ei pea pettuma. Loodan, et teiegi ei pidanud tänases postituses kuidagi pettuma ning loodan teid uuesti näha juba #9, kus tuleb juttu algavast MMist ja teen enda jalkahooajast kohtunikuna kokkuvõtted. Mina suundun aga puhkust nautima, sellest millega tegelen, juba uues blogis ;)

Olge tublid, püsige terved ja jälgige mind mujal sotsiaalmeedias, et olla üks esimesi, kes näeb, mida ägedat korraldan ;) Näeme uuesti siin jälle 19.novembril!

Instagram: @gert.kaaramees
Laagri hirm Instagramis: @duracell.the.rabbit
Facebook: Gert Kääramees
Snapchat: gert.kaaramees
BeReal: gert.kaaramees
E-mail: gert.kaaramees@mail.ee

#töökäib #kollasesärgijutud
G.K

-Seekord ei ole mina, vaid minu homie Duracell🤪












Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

Kollase Särgi Jutud #17: Uskumatud nädalad! ; podcasteri elu

Kollase Särgi Jutud #16: räägin tulevasest podcastist, reis Narva, grusiinid on ägedad tegelased, uskumatult hullud kolm nädalat